Serveis
:: Agenda Cultural
:: Cartellera
:: Classificats
:: Forums
:: Mataro Pisos
:: Mapa Mataró
:: Motor
:: Notícies Esports
:: Notícies
:: Restaurants
:: El Sorteig
:: Telèfons d'Interès
:: El Temps
:: Tèxtil
:: Transports públics
:: Treball

Altres
:: Dóna't d'Alta
:: Disseny de Webs
:: Publicitat
Guia Comercial
:: Construcció
:: Negocis
:: Ensenyament
:: Llar
:: Motor
:: Oci
:: Salut
:: Serveis

 Publicitat - Anuncia't a PortalMataro.es

 Forums
Els fòrums de Mataró

Aquest és el lloc on pots escriure el que penses i fer sentir la teva opinió sobre els temes que et proposem:

Política Local

 

Internet i Videojocs

Aquí pots parlar sobre aspectes relacionats amb la política de la nostra ciutat. Inclús parlar amb polítics, que ja costa això !   Si tens algun dubte sobre internet o vols saber algun truc sobre algun joc. Aquí algú t'ajudarà!
     

Què passa a Mataró

 

De Festa a Mataró

Si no t'agrada com ha quedat un carrer després de les obres o si hi ha quelcom que et preocupi de Mataró, escriu-ho aquí.   Vols recomanar algun local o trobar gent per sortir de marxa? No et tallis.
     

Cartes al director

 

Acudits

Arriba la versió digital de qualsevol diari a Portal Mataró. Qualsevol tema que vulguis compartir amb algú, aquí hi serà ben rebut.   Si creus que ets el més graciós de la ciutat, o si només ho vols comprovar, passa una estona amb els humoristes de la ciutat
     

Nàutica

 

Futbol

Ja sabem que a Mataró molta gent hi entèn de nàutica, però aquí és on ho pots demostrar. El port de Mataró a Internet !   Si vols comentar allò que pensis del Club Esportiu Mataró, o de qualsevol altre equip de la ciutat, no et quedis fora de joc.
     

Handbol

 

Hoquei

A la nostra ciutat cada dia creix l'afició per l’handbol, gràcies al JOVENTUT. Si vols comentar-ne alguna cosa aquest és el punt de trobada.   Aquesta temporada s'ha de lluitar pel retorn la divisió d'honor, però...com veus l'actualitat o el futur de l'equip?
     

Basket

 

Waterpolo

Decebut o content amb el resultat de la UNIÓ ESPORTIVA?   El CN Mataró fa anys que està a l’èlit d’aquest esport. Si vols opinar, no ho dubtis i mulla’t!
http://www.portalmataro.es no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret de esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

Castellano  

© Copyright Local Network Media, S.L. 1998-2021
Powered byPublicitat